петък, 27 февруари 2015 г.

Lenny Kravitz отмени турнето си

Изпълнителят се извини на феновете си и обясни, че поради проблеми в графика той няма да може да отиде в Австралия и Азия, както бе планирал по-рано. 
По програма Лени трябваше да има концерт в Токио на 14-ти март, след което да посети Филипините, Индонезия и Малайзия. Финалът на обиколката му трябваше да бъде в Сидни на 8-ми април. 

За съжаление музикантът отмени участията си и се извини на меломаните. В изявление той каза: "За съжаление, поради конфликти в договорите и графиците, които са извън моя контрол няма да имам възможност да отида в Австралия. С нетърпение чакам да дойде нов шанс да зарадвам феновете си и искрено съжалявам, че концертите трябва да бъдат анулирани.". Говорителят на звездата потвърди, че датите за участията й в Азия също са отменени. 

За щастие на почитателите Кравиц ще се включи в няколко музикални фестивала това лято. Първият е "Beale Street Music Festival". Той протича в три дни като най-големите имена в музикалния бизнес излизат на сцената в Memphis, Tennessee. Тази година събитието стартира от 1-ви и ще продължи до 3-ти май. Следваща проява, в чиято програма ще влезе рокаджията е "Sun Fest". Той ще се проведе от 29-ти април до 3-ти май във Флорида.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: