вторник, 24 февруари 2015 г.

Sam Smith: Славата не е лесно нещо

Певецът призна, че е имал погрешни очаквания за славата. Той мислил, че ще бъде по-силен и непобедим, когато е известен, но всъщност установил, че не е точно така. 
Sam Smith, който наскоро събра най-много статуетки от наградите "Грами", разкри, че преди време считал живота за по-лесен ако си популярен. 

Той призна пред вестник "Observer" следното: "Мислиш, че ще имаш много пари и че всичко ще бъде добре. Мислиш, че всички ще те обичат и никога няма да си тъжен. Мислиш, че ще пееш през цялото време и просто ще си недосегаем. Когато обаче преминаваш през славата осъзнаваш, че тя не е хубаво нещо.".

22-годишният музикант, който има реалната възможност да спечели доста призове на утрешната церемония по раздаването на Британските музикални награди, не крие, че е имал съмнения дали трябва да продължава да живее живота си в светлините на прожекторите. 

"Странно е. Нещото, което толкова силно си желаел през целия си живот се сбъдва. Тогава си казваш: "По дяволите!". Чудел съм се дали наистина искам това и дали разбирам правилно последствията.", допълва британеца. 

Талантливият младеж давал всичко от себе си, за да се владее и да запази психичното си състояние стабилно. "Отдадох толкова много енергия през изминалата година на това да не "откача" и да не го пренеса в творчеството си. Трябва да се контролираш. Все едно тялото ти да иска да плува далеч от теб, а ти се държиш здраво, защото живота ти зависи от това.", обяснява още звездата пред изданието. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: