вторник, 3 февруари 2015 г.

Bobbi Kristina Brown се бори за живота си

Семейство Браун публикува изявление по повод състоянието на младата дама. Тя все още се бори за живота си след като бе открита в безсъзнание в банята преди няколко дни.
21-годишната актриса, която беше открита в събота сутрин в банята, е под лекарско наблюдение и е обградена от най-близките си хора. Тя реагира на лечението въпреки че някои специалисти твърдят, че е нужно чудо да оцелее.

"Bobbi Kristina се бори за живота си и е заобиколена от семейството си в този труден момент.", се казва в изявлението на фамилията. Инцидентът станал няколко дни преди да се навършат три години от смъртта на майка й Whitney Houston. Легендарната певица почина на 11-ти февруари 2012-та и също като дъщеря си бе открита безпомощна във ваната. 

Бащата на талантливото младо момиче и роднините й молят обществото да разбере мъката и желанието им да запазят личния си живот на страна. "Благодаря за молитвите, пожеланията. Оценяваме подкрепата ви и сме благодарни за нея.", гласеше публикация в социалните мрежи на Bobby Brown. 

Докторите, които се грижат за Боби в болницата "North Fulton" наблюдават лек напредък в състоянието й, след като бе изпаднала в кома. В момента тя може да движи очите си и нивото на кислород се е увеличил. Въпреки това експертите се притесняват, че девойката може да получи неврологични увреждания, след като прекара между две и пет минути по корем под вода. Близки споделят, че тя говорела повече за годишнината от смъртта на майка й повече, отколкото за годишнината от сватбата й с 23-годишния си съпруг.

Кристина бе намерена именно от Nick Gordon в дома им в Roswell, щата Georgia. Той бил в компанията на бившия приятел на звездата Max Lomas. Полицията разследва версията и за опит за самоубийство, защото младата двойка напоследък имала семейни проблеми. 



Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: