четвъртък, 26 февруари 2015 г.

Ed Sheeran и Sam Smith с най-много статуетки от "BRIT Awards" 2015

Близо три часа продължи церемонията в "The O2" в Лондон. Най-големият гаф на вечерта бе падането на Мадона от сцената минути преди краят на проявата. 
Taylor Swift откри церемонията, а Кралицата на попа я закри. Това, с което ще остане 35-тото издание на Британските музикални награди в историята е, че Мадона падна от сцената. Все още не е ясна причината за инцидента. Някои изпълнители се оплакаха вече, че подът е бил доста хлъзкав, други считат, че човек от балета е придърпал по-силно шлейфа на певицата и тя се плъзнала назад. Като истински професионалист обаче дамата продължи изпълнението си без да покаже, че изпитва физическа болка. Минути по-късно в интернет  изтече клип от неприятната случка, a феновете буквално заляха социалните мрежи от коментари. 

11 статуетки бяха раздадени в британската столица тази нощ, а с най-много призове се прибраха съвсем очаквано Ed Sheeran и Sam Smith. Рижавият певец грабна отличие за албум на годината, както и за британски солов артист. Колегата му взе награда за глобален успех и пробив на годината. 

"Royal Blood" се прибраха със статуетка за "Най-добра британска група" и споделиха пред всички, че не са очаквали подобна награда. "Може би е изненада за всички и сигурно някой не е чувал за нас. Преди две години с моят приятел стартирахме бандата и сме благодарни, че стигнахме до тук.", каза фронтмена Mike Kerr. 

Чаровната Taylor, която зарадва меломаните със страхотната си рокля с бродиран червен китайски дракон на гърба, бе отличена за интернационален женски солов артист. Тя призна, че от осем години работи в Обединеното кралство, но това е първата й награда там. Разбира се, певицата използва възможността да благодари на приятелите си Ed Sheeran, Ellie Goulding за подкрепата. 

Сред останалите емоционални моменти са появата на Kim Kardashian, която анонсира съпруга си Kanye West и помоли публиката да го аплодира на крака. Водещите Ант и Дек не пропуснаха да си направят и селфи с нея. Рапърът представи най-новото си парче "All day" заедно с Skepta, a около тях имаше стотина танцьори.

Тук можете да разгледате снимки от пристигането на звездите на Червеният килим: http://www.capitalfm.com/

Ето и пълният списък с победителите от "BRIT Awards" 2015: 

"Най-добър британски мъжки солов артист" - Ed Sheeran
"Най-добра британска група" - "Royal Blood"
"Интернационален женски солов артист" - Taylor Swift
"Най-добър британски женски солов артист" - Paloma Faith
"Глобален успех" - Sam Smith 
"Интернационален мъжки солов артист" - Pharrell Williams
"Най-добър британски сингъл" - Mark Ronson ft. Bruno Mars - "Uptown Funk" 
"Интернационална група" - "Foo Fighters"
"Пробив на годината" - Sam Smith
"Най-добро британско видео на годината" - "One Direction" - "You & I"
"Албум на годината" - Ed Sheeran, "Х"
"Награда на критиците" - James Bay
"Най-добър британски продуцент" - Paul Epworth





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: