вторник, 17 февруари 2015 г.

Iggy Azalea се отказа от социалните мрежи

Изпълнителката е решила да се откаже от "Twitter", след като получи много негативни коментари под снимките от почивката си в Хавайте.
Блондинката е категорична, че иска да се оттегли от социалните мрежи, защото е събрала доста отрицателна енергия. Тя е шокирана, че коментарите били злобни и осмиващи тялото й. Папараци успяха да уловят в червени бански рапърката и качиха фотосите в интернет. 

24-годишната певица написа: "Току що се прибирам от страхотна ваканция, влизам в интернет и съм изумена. Нима е толкова странно да си жена и да имаш целулит?! Лол."

По думите на австралийката тя можела да усети омразата и хората, които се захващали с дребнавости в мрежата и това я карало да се ядосва и да става човек, който не иска да бъде. 

"Въпреки че се чувствам гадно заради начина, по който съм представена, в името на моите фенове ще опитам да се усмихвам. Също така обаче искам да ги предупредя, че ще си почина от социалните мрежи. Искам да съм щастлива, а те са твърде негативни и изтощителни.", допълни обидената Azalea. 

На този етап мениджърът на изпълнителката ще поддържа страниците й. Новината съобщи самата тя. "Интернет е най-грозното отражение на човешкото съществуване.", заяви още Iggy. Въпреки че стартира кариерата си едва миналата година, талантливата дама вече има няколко словесни битки със звезди като Azealia Banks, Snoop Dogg и колежката й Eve.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: