сряда, 18 февруари 2015 г.

"Roxette" издават албум с най-големите си хитове

Скандинавското дуо ще зарадва многобройните си почитатели през следващият месец. Групата планира да издаде компилация с 30 от най-обичаните й песни. 
Marie Fredriksson и Per Gessle са на сцена повече от 30 години. Това е и причината да кръстят предстоящия им албум по този начин. "Roxette" имат продадени над 80 милиона копия в цял свят и цели четири пъти техни проекти са били първи в класациите в САЩ.  

Най-новата им компилация ще се казва "Roxette: The 30 Biggest Hits XXX". Разбира се, в нея ще присъстват парчета като "The Look", "It Must Have Been Lovе", "Listen to Your Heart", "Joyride" и "How Do You Do!". Очаква се двойният диск да бъде пуснат на пазара на 2-ри март. Припомняме, че на 17-ти юни дуото ще посети България, а билетите за проявата са на цени от 50 до 120 лева. За повече информация можете да разгледате следния линк: http://www.ticketpro.bg/.

По повод юбилеят си бандата тръгна на турне още през октомври 2014-та, коeто ще продължи до лятото на 2015-та. Те вече свириха в Русия, Прибалтика, Финландия, Австралия и Нова Зеландия. Европейската им обиколка стартира в Милано през май, а само месец по-късно ще се качат на сцената на "Арена Армеец" в София. За този период шведите ще направят близо 30 концерта в 18 различни държави.





Няма коментари: