понеделник, 16 февруари 2015 г.

Войната между Wiz и Amber продължава

Рапърът твърди, че къщата на Rose e твърде мръсна и опасна за сина им. Нещо повече - той има снимки като доказателство на думите си. 
Наскоро Khalifa скочи словесно срещу бившата си съпруга понеже настройвала детето против него. След като се появи в компанията на майка си и сина си на наградите "Грами" сега явно изпълнителят прави всичко по силите си, за да си върне Sebastian. 

27-годишният баща ще представи пред съда фотоси като доказателствo, че дома на модела не е удобен за подрастващото момченце. Така Wiz цели да спечели борбата в името на това да прекарва повече време с малчугана, който навърша две годинки на 21-ви февруари. 

По информация на сайта "TMZ" рапърът ще покаже снимки на двора на Amber, в който има кучешки изпражнения, нож оставен на плота и боклук. Освен това музикантът има данни, че кучето е яло собствените си изпражнения, след което е близало лицето на детето. 

Това обаче съвсем не е всичко. Според близки на блондинката тя прекарвала точно 15-минути със сина им, след което "изчезвала". Момченцето редовно се разстройвало понеже майка му викала на мачове и псувала. 

От друга страна Cameron Jibril Thomaz е известен със страстта си към марихуаната. Той непрестанно пее за нея в песните си, публикува снимки и клипове в социалните мрежи и демонстрира колко е щастлив, когато е напушен. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: