четвъртък, 19 февруари 2015 г.

"Foo Fighters" ще свирят на "Glastonbury" 2015

Рокаджиите потвърдиха, че ще вземат участие във фестивала. Организаторите са в преговори с Adele. На събитието ще присъстват още Prince, "Florence and the Machine", "AC/DC", "Fleetwood Mac" и Kate Bush. 
Преди броени дни американската банда спечели награда за "Най-добра интернационална група" на "NME Аwards". В знак на благодарност Dave Grohl изпрати видео послание до публиката в Brixton Academy.

Той каза: "Благодаря на Chrissie, че ни представи тази награда. Невероятно е, обичаме ви много и също така обичаме и всички фенове, които гласуваха за нас, за да спечелим това отличие. Много сме благодарни и сме много щастливи. Съжаляваме, че не сме сред вас тази вечер, но ще се видим лятото на открит фестивал, все още никой не знае, че ще свирим там. Glastonbury! Ще се видим там!".

Момчетата от "Foo Fighters" ще подгряват в петък "Pyramid Stage". Това ще е първата изява на бандата от 1998-ма насам. Всички билети вече са разпродадени, но през април се очаква да се пуснат в продажба върнатите такива. 

Emily Eavis, който е един от главните организатори на събитието заяви: "Малко групи  имат силата и могат да обединяват тълпата, така както "Foo Fighters". Нямаме търпение да ги видим как забиват на "Worthy Farm". 

По информация на "Daily Mirror" екипа води преговори с Адел, която да се включи в програмата в съботната вечер. Организаторите на фестивала се опитват от няколко години да доведат британката на проявата като този път се надяват да успеят да реализират идеята си. 

"Glastonbury" ще се проведе от 24-ти до 28-ми юни, а за повече подробности може да следите официалната страница на феста: http://www.glastonburyfestivals.co.uk/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: