петък, 13 февруари 2015 г.

"Spice Girls" се събират за сватбата на Halliwell

Момичетата ше се съберат отново заедно след близо две години. Поводът този път е четвъртата сватба на колежката им Geri Hailliwell.
Певицата ще се врече във вярност с шефът на "Формула 1" Christian Horner. Церемонията ще е през май, а Mel B, Mel C, Victoria Beckham и Emma Bunton са потвърдили присъствието си. 

Вестник "The Sun" пише: "Гери отчаяно желае всички момичета да са там на този специален ден за нея. Някои от дамите са с изключително натоварен график, но появата им на церемонията ще зарадва много бъдещата булка.".

Mel B има най-много затруднения с идването си на сватбата, но това ще е първото завръщане на групата след като през декември 2012-та излязоха на една сцена в Лондон, за да представят техния мюзикъл "Viva Forever".

Събитието ще се проведе в "Syon Park House" в Западен Лондон. За съжаление обаче родителите на младоженеца няма да са сред гостите. Причината е, че синът им е зарязал съпругата си, с която са били 14 години, малко след раждането на дъщеря им Olivia. 

Приятели на Horner допълват, че той е бил много близък семейството си през годините. Баща му споделял също страстта към моторите и високите скорости. Отношенията им се променили след раздялата. Майката Сара била натъжена, защото това което направил сина им било срамно. Сватбените тържества трябва да събират семействата заедно, но в този случай не е така.

Geri и Christian са приятели от 2009-та, но започват да излизат като двойка през март 2014-та. Някои слухове твърдят, че те рано или късно са щели да се оженят. 42-годишната спайска вече има 8-годишна дъщеря Bluebell от предишна връзка.




Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: