сряда, 25 февруари 2015 г.

Ne-Yo: Нямаше да съществувам без Usher

Певецът похвали колегата си, че поправял път на други R&B музиканти като него, Chris Brown и Trey Songz. Usher оказал голямо влияние за развитието на кариерата им. 
Дни преди "BET Honors", където Ne-Yo ще вземе участие каза следното: "Чувствам, че ако не беше Usher мен нямаше да ме има. Нито щяха да съществуват Chris Brown или Trey Songz. Той направи път за нас, така че за мен е чест да посветя това внимание към него. Той го заслужава.". 

Медиите спекулираха, че отношенията между изпълнителите не са добри и чрез това си изказване американеца даде ясно да се разбере, че уважава човека, който е бил до него в началото на музикалната му кариера. 

35-годишният талант издаде наскоро шестият си студиен албум "Non-Fiction". "Понеже сме в един и същи жанр много хора искат да ни видят да се караме и да се дърпаме за гушите. Не знам защо. Искат да се конкурираме, но за мен няма такова нещо, когато става дума за Usher.", допълни Ne-Yo.

Ed Sheeran издаде публично в интервю за "BBC Radio 1", че R&B колегата си бил доста суеверен що се касае за любовта. През септември миналата година той се раздели с годеницата си Monyetta Shaw, от която има 3-годишен син. Освен това Ne-Yo има 4-годишна дъщеря Madilyn от предишна връзка. По думите на британеца по повод "Свети Валентин" чернокожия изпълнител му изпратил писмо, което гласяло, че ако препрати имейл-а до други десет души ще срещне любовта. 

След трибюта посветен на Stevie Wonder на наградите "Грами", който реализираха Ed & Beyonce, Shaffer Smith признал на 22-годишния младеж, че иска първия му сватбен танц един ден да е на песента му "Thinking Out Loud". 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: