сряда, 19 октомври 2016 г.

Christiana Loizu отива на гости на Mike Tyson

Боксьорът, който беше на кратко посещение у нас, остана изключително впечатлен от талантливата певица. Той помоли мениджъра си да се заеме с организацията, а победителката от "X Factor" с радост прие поканата.
Както повечето почитатели на Tyson знаят той влезе в къщата на "Vip Brother", но основната му мисия за визитата му бе да рекламира енергийната си напитка "Black". 

Малко след излизането си от предаването и буквално часове преди да си замине от България Mike присъства на частно парти в столицата, на което предприемачи и хора от шоубизнеса успяха да се срещнат с него. 

За доброто настроение на легендата се погрижи младата изпълнителката, която спечели последния сезон на музикалното риалити у нас. Кипърката накара Железният мъж да омекне с "I Will Always Love You", която се оказа и любимата му песен.

Американецът заяви категорично:"Имаш прекрасен глас. Истински съм впечатлен от теб. Трябва да покажеш таланта си в Лас Вегас.".

Тези думи, разбира се, трогнаха Loizu, която с усмивка на лице призна, че би отишла в САЩ. На този етап обаче тя подготвя нови музикални проекти, има концерти в много градове в страната и усърдно репетира за мюзикъла "Исус Христос суперзвезда", в който участва.

"Винаги съм мечтала да посетя Америка. Това е страхотен повод да го направя.", каза още новоизгряващата звезда. 

Докато Christiana обмисля предложението на боксьора, то нейната колежка Гери-Никол е на път да реализира нова, мащабна продукция. Варненката ще снима най-новото си видео не къде да е, а в "Holywood". Очаква се и този клип на дамата да е скандален, а в него да бъдат използвани декори, с които са работели Britney Spears и Nicole Scherzinger.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: