сряда, 12 октомври 2016 г.

Justin Timberlake: Бащинството те смирява

Изпълнителят призна, че все още се адаптира към живота като баща, защото всеки ден е ново предизвикателство. Той също счита, че бащинството едновременно унижава и смирява.
Певецът и съпругата му се сдобиха със син преди година и въпреки това още свикват с мисълта. Silas променил изцяло ежедневието им и донякъде това не се харесва на известния татко.

"Всичко се промени. Буквално се събуждаш, поглеждаш се в огледалото и тръгваш. След това осъзнаваш, че нямаш идея какво правиш.", сподели Justin за американското предаване "Today".

Макар все още да се учат какво трябва да правят като родители, актрисата била доста по-напред в това отношение от музиканта. Той се възхищавал на половинката си как успяла да жонглира между семейните и професионални ангажименти. 

"Лудост е. Това е ново предизвикателство и за двамата. Малко е унизително и смиряващо в същото време. Наблюдавам я и осъзнах, че тя е придобила скорост, която е нямала преди.", допълни Timberlake.

Бащинството също е повлияло в кариерата на звездата и записите му в студиото. Лятото излезе хита "Can't Stop the Feeling", който беше саундтрак към анимационния филм "Trolls" и за никого не е изненада, че песента описва завързания му начин на живот.

"Никога не бих написал подобно парче ако не бях станал баща. Не знаех, че мога да бъда вдъхновен да направя нещо, което сина ми да слуша. Има много музика, която той не може да слуша все още, но той беше вдъхновението определено.", заяви изпълнителя.

В момента американецът подготвя петия си солов албум. Това ще е първият му проект след "The 20/20 Experience". 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: