понеделник, 17 октомври 2016 г.

Gwen Stefani се завръща като ментор

Блондинката ще се върне отново в предаването "Гласът на Америка" след двегодишно прекъсване. Тя ще заеме мястото на Miley Cyrus, а нейни колеги ще са Alicia Keys, Adam Levine и разбира се приятелят й Blake Shelton.
Водещият Carson Daly, който дълги години беше част от шоуто, също ще се завърне на работното си място. Музикалното риалити ще стартира през февруари.

За феновете на Cyrus ще кажем, че тя ще бъде съдия в следващия 13-ти сезон, който ще започне през есента на 2017-та. Кои ще бъдат останалите трима нейни партньори все още не се знае. Очакванията са от "NBC" да ги обявят в най-скоро време. До този момент на червените столове са сядали музиканти като Christina Aguilera, CeeLo Green, Pharrell Williams и Usher.

"Нямаме търпение да видим каква енергия ще обменят Gwen, Alicia, Blake и Adam през този 12-ти сезон. Miley ще се завърне за 13-ят. В истински възторг сме от несравнимото музикално "know-how" и талантите, които се задават в нашите няколко сезона.", каза Paul Telegdy, който е един от директорите на телевизионния канал. 

Припомняме, че Gwen беше ментор в седмия и деветия сезон на предаването. Именно в него тя срещна сегашната си половинка и флиртовете по между им станаха като запазена марка в сценария. 

По време на 10-ти и 11-ти сезон дамата се фокусира върху кариерата си и създаването на нови проекти. Тя реализира "This Is What the Truth Feels Like", който е третия й студиен солов албум. През март тази година пък дебютира под номер 1 в класацията на "Billboard 200".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: