вторник, 4 октомври 2016 г.

Wiz Khalifa пуска колекция за дрехи

Рапърът е вдъхновен от сина си и това е причината да си партнира с "Junk Food Clothing" и заедно да създадат нова модна линия. Тя ще се казва "BASH" и ще стартира на 15-ти октомври.
29-годишният изпълнител разкри, че Sebastian е в основата на инициативата. Нещо повече - дори името на колекцията е от прякора на детето. 

"Всички проекти са базирани около него - всичките му хобита и нещата, които обича. Наистина искам да се чувствам близо до него и когато види резултата да се зарадва. Той е на 3 години и може да не разбере какво е да имаш собствена модна линия, но факта, че всички негови любими неща са на дрехите му ще го накара да се почувства специален и ще се забавлява с това, което носи.", обясни Wiz пред списание "People". 

Един от любимите аксесоари на музиканта са чорапите с тикви. "Той обича тикви много. Той наистина харесва Halloween и всички призрачни неща. Фактът, че можем да направим подобна линия е супер.", допълва гордия татко.

Всички фенове на Khalifa и сина му ще могат да намерят стоките след броени дни. В колекцията ще има якета, ризи, аксесоари. Размерите ще са за деца и за възрастни, а цените ще варират от 35 до 80 долара. Спортните якетата ще са 150 долара за деца и 250 за възрастни. 

След 15-ти октомври купувачите ще открият дрехите в магазина на "Junk Food Clothing" в Калифорния, както и онлайн на сайта на търговеца.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: