петък, 7 октомври 2016 г.

Kylie Minogue подкрепя еднополовите бракове

Певицата е категорична, че няма да мине под венчилото докато в Австралия не узаконят гей браковете. Дамата и годеника й застанаха зад кампанията "Say "I Do" Down Under".
Изпълнителката и Joshua Sasse дадоха обет, че няма да положат клетва за вярност докато в Австралия не приемат еднополовите бракове. Макар двойката да обяви годежа си преди години и много фенове на Kylie да очакват щастливото събитие, тя е решена да се бори за каузата.

За предаването "Sunrise" половинката на звездата заяви следното: "Австралия е последната англоговоряща страна в Западния свят, която не приема подобен закон. Шокиращо е. На 25-ти юни 2015-та Америка прие еднополовите бракове. Хората застанаха зад това и нищо не е повлияло на обществото. Мисля, че е важно да се гледа как другите нации постъпват по даден въпрос. Какво лошо има в това да застанеш зад любовта и равенството?".

Британецът разкри, че намеренията им за сватба са на заден план и те биха се реализирали само при условие, че Австралия узакони този вид бракове. "Има вероятност сватбата да е в Melbourne, но няма да се оженим докато властите не приемат този закон.", допълни 28-годишния мачо.

Той е изумен, че все още хората се делят по религия, морална и друга гледна точка. "Не мога да проумея, че може да има правило, което да забрани на хората, които се обичат да бъдат заедно само защото са с различна сексуална ориентация.", допълни актьора. 

Преди дни Minogue, Sasse и Dolly Parton се присъединиха към кампанията "Say "I Do" Down Under". В "Twitter" артистът написа: "Ето затова е всичко. Да разпространиш словото и да кажеш: "SAYING "I DO" DOWN UNDER".".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: