четвъртък, 13 октомври 2016 г.

Дидо от "D2" се запознал с жена си по интернет

Днес младото семейство направи своят дебют на телевизионен екран. Младоженците гостуваха в предаването "Преди обед", където споделиха любопитни факти около връзката си. 
Украинката вижда музиканта на концерт на "Aerosmith", където "D2" са подгряваща група. Тогава майка й й споделя, че вокала е хубав мъж, след което Юлия го намира в социалните мрежи и започнали да си пишат. В началото разговорите им били чисто служебни макар да е имало симпатии и от двете страни.

Малко след това дамата отишла на събитие в "Sofia Live Club", където бандата свири. Изпълнителят я разпознал в публиката и поздравил красавицата като джентълмен. Тя обаче го целунала, а певеца останал безмълвен няколко секунди. По това време Дидо имал още приятелка, но връзката им била към своя край. Моделът пък била в процес на развод. Освен това тя има и син от първия си брак. Първоначално малчугана не можел лесно да приеме новия мъж на майка си и дори се е стигало до заплахи. След известно време рокаджията и хлапето намерили общ език и си станали близки.

Двойката вече две години съжителства заедно, а това лято се реши на по-сериозна крачка. В момента младоженците работят за бебе, но госпожа Каменова не е бременна, както писаха много от жълтите вестници. 

Семейството имало две сватби - една в Созопол и една в София. През август Деян бил на тренировъчен лагер на морето и идеята за тържеството дошла спонтанно. Партито било на плажа в тесен приятелски кръг. Църковният брак обаче го направили в столицата.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: