четвъртък, 20 октомври 2016 г.

Ciara е отново бременна

Певицата, която сключи брак с Russell Wilson по-рано тази година, очаква дете. Дамата вече има син от рапъра Future, за когото беше сгодена, но до сватба така и не се стигна.
30-годишната красавица ще става майка за втори път. Напоследък тя се появява на обществени места с доста свободни тоалети и започнаха слуховете, че е бременна. 

Ciara, която наскоро беше обявена за новия глобален посланик на марката "Revlon", присъства на проява в хотел "Refinery" в Ню Йорк преди два дни облечена в бял копринен смокинг и сако, което покриваше извивките й.

По-късно през вечерта изпълнителката беше забелязана с приятелки в "STK Midtown". С тях беше и актрисата La La Anthony. Според очевидци, звездата пиела студен чай докато дружките й се забавлявали с коктейли и червено вино.

Само преди ден американката посети светско събитие, на което носеше черни дрехи, които отново скриваха формите й. 

Чаровната певица и футболиста от "Seattle Seahawks" се венчаха в началото на юли в "Peckforton Castle" в английското градче Cheshire. Друг любопитен факт около двойката е, че тя се зарече да не прави секс преди брака поради религиозни причини. Един ден след церемонията младоженците публикуваха видео в "Snapchat", където се пошегуваха пред феновете си, че най-накрая са консумирали връзката си. "Е, скъпи, знаеш ли какво ще правим тази вечер?", каза с усмивка госпожа Wilson. Съпругът й от своя страна отговори: "Това, което правихме снощи. Искам да го правим хиляди пъти.".

Говорителите на двамата все още не са коментирали официално новината за увеличаването на семейството с още един член. Със сигурност обаче знаем, че знаменитостите са изключително щастливи заедно и мечтаеха за бебе още преди да се врекат във вярност един на друг.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: