вторник, 18 октомври 2016 г.

Kerry Washington роди за втори път

Актрисата стана майка на момченце. Тя е родила на 5-ти октомври, а детето носи името Caleb Kelechi. Дамата вече има дъщеря на 2 години от съпруга си Nnamdi Asomugha. 
Isabelle Amarachi е първородното дете на двойката. Макар в официалните профили на Kerry да няма информация за добрата новина, според изданието "E! News" тя вече е родила сина си. Говорителят на красавицата също не е коментирал приветствието на бебето. 

Вестта за раждането на Washington идва точно месец след появата й на червения килим на наградите "Emmy". На 18-ти септември тя се пошегува, че ще опита да забави процеса, защото все още се снимаше в шестия сезон на "Scandal". Сериалът ще се завърне на екран отново през януари 2017-та.

"Близо съм, близо съм. Aко ме видите да бягам от сцената, това ще е, защото имаме едва седмица и снимките приключват. Трябва да запазим всичко в тайна.", каза американката относно политическата драма. 

Актрисата беше гост на проявата, а и беше номинирана за "Най-добра главна женска роля" за въплъщението й в "Confirmation". За съжаление приза отиде при Sarah Paulson за образа й в "American Crime Story".

39-годишната звезда демонстрира бременността си през май по време на събитието "Met Gala" в Ню Йорк. За разлика от преди, сега тя с гордост носеше черна рокля на пайети от "Marc Jacobs" и показваше коремчето си в "Metropolitan Museum of Art".

Припомняме, че влюбените сключиха брак през юни 2013-та. Връзката им се афишира публично чак след скритата сватбена церемония в Idaho. Чаровната дама отказваше открито да коментира първата си бременност. След като навлезе в третия месец обаче за никого вече не беше тайна, че семейството ще се увеличи с още един член.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: