понеделник, 10 октомври 2016 г.

Drake с 13 номинации за "American Music Awards"

Канадецът постави рекорд за най-много номинации в предстоящите музикални награди в САЩ. Той надмина дори Michael Jackson с неговите 11 такива през 1984-та. 
29-годишният музикант е на път да си тръгне с най-много статуетки от АМА's след месец. Макар преди години "Thriller" да имаше гигантски успех и Кралят на попа да беше номиниран в доста категории, в крайна сметка Drake може да получи повече призове от него.

След излизането на петият му студиен албум "Views" рапъра спечели сърцата освен на феновете си, а и на журито, защото участва в едни от най-престижните категории като "Артист на годината", "Най-любим изпълнител", "Най-любим албум", "Най-любим рап артист", "Най-любима рап песен" и "Най-любима R&B песен". Ако той спечели някоя от тези награди това ще е дебюта му на "American Music Awards". До този момент певецът не е бил удостоен с подобно отличие.

Rihanna има 7 номинации, Adele и Justin Bieber по 5. Beyonce и "The Chainsmokers" имат по 4, а Bryson Tiller, "Twenty One Pilots", Carrie Underwood, Fetty Wap и The Weeknd имат по 3 номинации.

Номинациите на музикалното събитие са въз основа на фенската маса, която отчитат от "Billboard" - продажби на албуми, радио ротации, активност в социалните мрежи, турнета и други. Победителите ще станат ясни след публичен вот. Събитието ще се проведе на 20-ти ноември в "Microsoft Theater" в Л.А. и ще бъде излъчено директно по "АВС".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: