петък, 14 октомври 2016 г.

Karl Lagerfeld със своя верига хотели

Дизайнерът планира да открие собствен бранд за отдих, който ще наименува "Karl Lagerfeld Hotels and Resorts". Първият му хотел ще отвори врати през пролетта на 2017-та в Китай.
83-годишната звезда, която има успешна кариера в сферата на модата от 1950-та насам, реши да увеличи предприемаческите си умения и да стартира нова верига луксозни хотели. Първият такъв ще бъде открит в "Lisboa Palace Complex" в град Макао. Затова информира списание "Vogue".

Очаква се Lagerfeld да обедини силите си с местния курорт и заедно да изградят сградите, които ще включват членски клубове, ресторанти, апартаменти, които да са лицензирани по споразумение с "Brandmark Collective". 

Екипът на модния бос води преговори и идеята е проекта да се разшири и да стане феномен по целия свят. Говорителят на Karl сподели следното: "В процес на проучване сме на други възможности. Искаме да отворим и други имоти по света.".

Германецът няма да е първият, който е открил "топлата вода". Други негови колеги като "Armani", "Bulgari", "Versace" вече притежават недвижима собственост.

"Всичко трябва да е безупречно. Майка ми винаги ми е казвала като малък, че винаги трябва да съм безупречен дори когато отивам да спя.", признава дизайнера по повод новото си начинание.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: