сряда, 5 октомври 2016 г.

Karl Lagerfeld: Kim Kardashian да не си е избрала неохраняем хотел

Дизайнерът не може да повярва, че американката била сама в хотел в Париж. Според него, като си известен и имаш скъпоценности със себе си, които качваш в интернет, трябва да се погрижиш за сигурността си.
Както знаете преди дни дамата беше обрана във френската столица. Тя се раздели с бижута на стойност 11 милиона долара. Скоро след инцидента Kim се върна в САЩ, където се заключи в дома си и все още не е посещавала обществени места.

Lagerfeld направи интересно изказване по повода по време на модното шоу на "Chanel". Той сподели пред журналисти, че Kardashian е трябвало да бъде по-предпазлива. "Не разбирам защо тя е била в хотел, където няма охрана. Ако си достатъчно известен и слагаш всички свои скъпоценности в интернет, отиваш в хотели, където никой не може да влезе в стаята ти. Не може да споделяш богатствата си и след това да се учудваш, че някой е пожелал да ти ги вземе.".

Този критикарски коментар дойде едва ден след неприятната случка. Въпреки това немската модна икона се появи в "Instagram" на снимка на списание "V", на която държеше плакат с надпис: "Скъпа Kim, ние всички сме с теб. С обич, Karl.".

Дизайнерът допълни пред пресата, че въоръженият грабеж, който сполетя брюнетката, ще накара звездите да се замислят дали и как прекарват времето си в Париж. "Мисля, че е много лошо, защото ние се чувстваме като у дома си там. Ще направим всичко по силите си да се реваншираме.", заяви още fashion гуруто.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: