четвъртък, 13 март 2014 г.

Mel C харесва по-млади мъже

Певицата призна, че си пада по по-неопитните момчета. По този начин дамата се чувствала по-млада и забравяла за годините си. 
40-годишната изпълнителка е все още необвързана, след като се раздели с Thomas Starr през 2012-та. От него има дъщеря на пет години - Скарлет. Любопитното е, че бившата спайска често забравяла на каква възраст е, когато се оглеждала за мъж.

Тя заяви пред "Now magazine": "Смешно е. Виждам всички тези красиви, млади момичета, които имат хубави работи и си казвам: "Къде са им момчетата?". Моят проблем е, че мисля: "Той е твърде готин.", когато си харесам някой по-млад от мен."

Британката споделя още, че има моменти, когато се поглежда в огледалото и съжалява, че не е вече на 25. Не отпраща някой, който дойде при нея и я заговори. Само че чаровната певица има дете и е жена, която има не малко професионални ангажименти. Именно тези фактори понякога пречат на взаимоотношенията й с противоположния пол.

Мел Си признава, че когато не мисли върху това на колко е години, се отпуска и се наслаждава на живота повече.

Тя допълва: "Красотата на моята възраст е в това, че съм по-спокойна за нещата в момента. Моите приоритети се промениха, когато станах майка. Негативните последствия са физически например бръчките. Гадост! Всъщност съм много по-щастлива сега, отколкото, когато бях на 20."






Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: