четвъртък, 27 август 2015 г.

Beyonce с нов urban албум

Шестият студиен албум на певицата ще е повлиян от urban стила. Тя подготвя общи проекти с Jay-Z и "Bone Thugs-N-Harmony", които ще излязат по-късно тази година.
Това ще е първата компилация на изпълнителката след появата на едноименната й такава през 2013-та. В новият й албум обаче се очаква да се включат редица звезди, а езика в него да е леко гангстерски и уличен.

33-годишната дама се готви да загърби поп звученето с urban стил. Шефовете в студиото, в което записва, са категорични, че тя трябва да направи нов поп албум. Те искат повече парчета като "Drunk In Love" и "Pretty Hurts". Крайното решение обаче взема Beyonce, а нейния избор на този етап е диска да е в съвсем различен жанр.

Слухове гласяха, че Jay и половинката му подготвят обща компилация, но близък до тях коментира пред вестник "The Sun" следното: "Тя работи по новия си проект с "Bone Thugs-N-Harmony". Идеите за албум с Z за момента са на заден план.".

Noel 'Detail' Fisher, който продуцура хита "Drunk In Love", бе признал, че работи по нов сингъл с двойката, който трябва да излезе по-късно тази година. "Работя с тях по нови проекти, за които не искам да говоря и да разкривам информация. Сигурно е обаче че тримата ще направим нещо заедно през 2015-та. Когато хората чуят, че Beyonce & Jay-Z записват си мислят, че задължително ще е "албум". Вече трябва да сте наясно какво може да очаквате.", допълни американеца.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: