вторник, 14 февруари 2012 г.

100 Кила имитира Джей Зи в новото си видео?!

Варненецът пусна клипа преди броени дни в интернет. Някои музикални критици определиха проекта като сатанински.
С идването на 2012-та 100 Кила обеща нови изненади за почитателите на черната музика. Той призна в интервю за "Music Space TV", че е имал желание да реализира 4 нови идеи, но всъщност те ще са двойно повече. Протежето на Мишо Шамара обясни, че притежава собствена верига за дрехи, а приятелите редовно му крадяли шапките и тениските, които носи.

Последната му песен се казва "Виновен" и в нея рапъра си партнира с Бобо. Клипа е сниман във Варна. Има кадри от покрива на Двореца на културата и спорта и от най-новия и луксозен комплекс в морския град - "Графит". 

 За меломаните по-голям интерес предизвика факта, че момчето с "ланеца на врата" включва изключително много илюминати във видеото си. Също като своя колега Джей Зи и 100 Кила набляга на пирамида с всевиждащо око. Това е окото на масонския бог – „ Великия Архитект на Вселената”. Появата на жокера, числото на дявола 666 и целувките между две дами в джакузито станаха тема за дискусии сред феновете. Мнозина считат, че трака е мелодичен и в съвременен стил, други пък критикуват певеца, че е използвал прекалено много окултни знаци.

Тук можете да гледате най-новия проект на изпълнителят и сами да си направите заключенията: http://www.youtube.com/.


1 коментар:

Анонимен каза...

Това за протежето беше излишно.Да - преди Мишо ги взе под крилото си и благодарение на него някои "рападжии" са помъчиха да направят нещо.Ама стилът на 100 кила няма нищо общо с този на шамара.Нищо прощавам ти :D .Песента е много яка