петък, 10 февруари 2012 г.

Никълъс Кейдж се контузи

Актьорът не можел да говори в продължение на няколко дни, след като получил сериозна травма при каскадите за новия си филм.
48-годишния американец пострадал доста тежко, след като каскадьора объркал няколко движения и свалил Кейдж на земята. До този момент той винаги се е наслаждавал сам да прави опасните сцени в продукциите си, но след случилото се със сигурност ще бъде по-внимателен. 

Непохватния мъж, който партнирал на звездата, влязъл в ролята си до такава степен, че сграбчил Никълъс и го повалил на мраморния под. Това е и причината той да не може да приказва правилно няколко дни.

В интервю за британското издание "The Sun" актьора споделя: 
"Имах две сътресения на мозъка за период от шест месеца. Те са резултат от работата ми по каскадите на два филма. За щастие аз съм добре, но един от тях беше много нелеп, абсурден и не трябваше да се случва."

Сега той се възстановява, но се надява да присъства на 84-тата церемония по връчване на филмовите награди „Оскар“, която ще се проведе на 26 февруари  в Лос Анджелис. Освен всичко останало, артиста подготвя 4 нови ленти, в които ще участва и чиито премиери ще са именно тази година. Разбира се, на събитията трябва да се появи в добро физическо състояние. 


                                                                                    Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: