сряда, 29 февруари 2012 г.

Калин Врачански: Асен е супер готин тип

Освен партньори в телевизията, двамата участват и в много театрални проекти. Въпреки спекулациите, че отношенията им са на нож, с времето публиката сама разбира истината.
Героите на Калин Врачански и Асен Блатечки в сериала "Стъклен дом" са в интересни позиции. Ако в един момент Камен и Чарли са врагове, то по-късно са приятели и обратното. В реалния живот обаче актьорите се разбират много добре. 

Миналата година излезе спектакъла "За мишките и хората", чийто режисьор е именно чернокосия мачо. Това беше и първата обща постановка на артистичното дуо. През 2012-та зрителите ще видят любимците си в нови роли. Блатечки поставя второ представление под мотото "Смях в залата".

"То е с продължително два часа и хората доста добре го приемат. Много се смеят, но пада голямо тичане на сцената.", споделя блондина.

Врачански допълни, че е познавал колегата си като човек, който е голям професионалист в работата си и който е изключително зает. 

"Освен това обаче той се оказа много готин човек. С него може да говориш за нещата от живота, за работа...", допълва Калин.

Преди няколко дни красавеца заедно с режисьора Виктор Чучков бяха специални гости на кино форума FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS 2012, който се състоя в Лос Анджелис. На него нашите момчета можеха да се запознаят с артисти, режисьори и продуценти от световен ранг. 

Относно ролята си в сапунката, Врачански разкри, че героят му има спречквания с Николай. В новият сезон публиката ще види кой ще надделее в борбата им за повече власт. 




Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: