четвъртък, 2 февруари 2012 г.

David Beckham събира Spice Girls?

Футболистът, който е официален посланик на Олимпийските игри в Лондон това лято, има желание съпругата му да открие събитието заедно с колежките й.
От доста време насам се чуват слухове, че любимките на тинейджърите през 90-те има вероятност да се съберат отново. Дали това е възможно обаче и какво и кой би ги накарал да се качат на една сцена след толкова години?!

36-годишната футболна звезда иска Виктория, Мел Би, Мел Си, Гери Халиуел и Ема Бънтън да участват в откриването на игрите. Въпреки идеята обаче Дейвид споделя:
"Тя е заетo момиче. Олимпиадата означава много за мен, така че предпочитам тя да бъде там. Не съм сигурен, че мога да я принудя да го направи, но мога да пробвам. Ще видим какво ще стане."

Въпреки това, феновете могат да бъдат и разочаровани понеже Мел Би наскоро намекна, че групата ще избегне да пее на Олимпиадата тъй като тя съвпада с честванията по повод
юбилеят на кралица Елизабет. На запитване дали момичетата биха се събрали и дали ще се включат в спортните прояви, певицата допълни, че по-голяма вероятност има да се присъединят за концерта по случай празника на кралицата, който се пази в тайна.

Колежката й Мел Си беше категорична, че не желае да бъде част от квинтета. За нея времето на спайските е отминало и до момента нямат намерение да подновяват проектите си. Изпълнителката предпочита да се съсредоточи върху моята солова кариера, в противен случай е необходимо да прави компромиси с личните си цели и убеждения.

Ако събирането на Spice Girls e под въпрос, то със сигурност се знае, че на събитието Coldplay ще представят новата си колаборация с Rihanna.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: