неделя, 12 февруари 2012 г.

Драматичен уикенд за меломаните и киноманите

11 и 12 февруари ще се помнят дълго от милиони фенове по целия свят. За по-малко от две денонощия интернет "гръмна" със скандални новини за известни личности.
Единствената хубава вест за почитателите на черната музика е появата на първите снимки на малката Блу Айви Картър. Фотосите на дъщерята на Бионсе и Джей Зи зарадваха стотици хора по земното кълбо. Съвсем очаквано мнозина си задаваха въпроса на кого прилича повече новороденото. Въпреки съветите да продадат снимките на детето на медиите, родителите решиха да ги пуснат безплатно в интернет.

Само ден по-късно света се прости с Уитни Хюстън. На 11-ти срещу 12-ти февруари наше време певицата е била намерена мъртва в хотелската си стая в Л.А. Причината за внезапната й смърт не е ясна. По думите на специалистите след аутопсията може да се дават някакви прогнози. Някои твърдят, че е пила успокойтелни и се е удавила във ваната, други - че е злоупотребила с дрога макар полицията да не е намерила наркотици на мястото на инцидента. Социалните мрежи за секунди разгласиха новината. Виртуалното пространство приливаше от статуси, песни и снимки свързани със звездата. 
Любопитното е, че дъщерята на изпълнителката не е била допусната от органите на реда да види тялото на майка си. Феновете започнаха да правят сравнение с кончината на Майкъл Джексън и британката Ейми Уайнхаус, чиито земен път приключи по сходен начин. Алиша Кийс, Марая Кери, Арета Франклин, Чака Кан са съкрушени и обещаха да направят концерт в памет на легендарната американка. 

Останалите шокиращи вести са: Мадона била бясна на М.I.A., защото с показването на среден пръст на Super Bowl XLVI засенчи поп иконата. Така всички говориха за неприличния жест, който направи рапърката и никой не обърна внимание на 15-минутния микс на Кралицата. В интернет пък изтекоха снимки на актрисата Линдзи Лоън, която е известна с проблемите си с алкохола и наркотиците. На фотосите си личи колко е застаряла госпожицата, която е едва на 25 години, а буквално прилича на баба. Има съмнения, че някой добре си е поиграл на фотошоп и е "украсил" блондинката. За финал - папараците "убиха" мистър "Матрица" и мистър тийн айдъл. Вирус, който съобщава за смъртта на Киану Рийвс и Джъстин Бийбър е най-новия бум в нета. Подобни сайтове съобщаваха преди време, че Чарли Шийн и Бон Джоуви са починали. 


Снимкa - http://www.google.bg/

Няма коментари: