четвъртък, 16 февруари 2012 г.

JP3 сбъдна мечта

Днес ще се състои официалната промоция на първия аудио албум на триото. Музикантите ще се качат на сцената като към тяхната кауза ще се присъединят редица известни имена.
През 2007-ма година излезе ДВД със заглавието "Understandablе", което съдържаше видео материали от съвместната работа на Живко Петров, Димитър Семов и Веселин Веселинов - Еко. Пет години по-късно талантливите музиканти освен, че се изявяват в много други формации, те успяха да създадат първия си самостоятелен аудио албум. Името му е "It's a dream" и включва авторски композиции на маестрото. 

По повод събитието, пианистът гостува в сутрешното предаване на Би Ти Ви "Преди обед", в което разказа как е започнал да се занимава с музика още на тригодишна възраст. Зрителите научиха още, че до седми клас Живко е тренирал футбол, но след като си чупи ръката осъзнава, че неговата стихия е пианото. Любопитен факт от живота на известния музикант е, че е станал баща на 21 години. Точно на толкова е и дъщеря му в момента, която учи рисуване в Лондон. Момичето е сглобило първия видеоклип на триото, който е съставен от различни снимки.

Тази вечер е сбъднатата мечта за момчетата. Те ще представят част от новия си проект заедно с Белослава, Мария Илиева, Камелия Тодорова, Любо Киров, Орлин Павлов и Васил Петров. София Лайв Клуб ще е домакин на партито. Рядко се събират толкова популярни лица на едно място, доброто настроение и качествената музика са гарантирани и ако имате възможност непременно посетете концерта. 


Няма коментари: