понеделник, 20 февруари 2012 г.

Phuture Shock с нов клип

Групата зарадва феновете си като им подари много усмивки и топло настроение в зимните дни. Видеото е снимано през лятото в Морската ни столица.
Phuture Shock се завърнаха на музикалната сцена с изключително свежа и приятна изненада. Песента им "Sweet Lovin'" стана любима за отрицателно време на мнозина. Нещо повече покрай това парче бандата реализира концерт в Грьонинген, Холандия, където се проведе фестивала Eurosonic.

За никого не е тайна, че голяма част от родните ни музиканти обичат да прекарват лятото си на морето. Акага, П.И.Ф., Мария Илиева са само част от имената, които са снимали клиповете си във Варна. Именно там и Деси и Фичо заснеха последното си видео. Негов режисьор е Мариета Печанска, а оператора е Петър Бонин. 

Цветно, нежно, красиво, напомнящо на идващите топли дни - така определят меломаните проекта.  Дуото кара колело в Морската градина, а покрай тях минават хора от различни възрасти и с различни хобита и интереси. Много естествено и в същото време оригинално решение. Визията на клипа е в ярки тонове като преобладават синия и жълт цвят.  На следния линк можете да гледате най-новото творение на групата:  http://vimeo.com/37048255.



Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: