четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Ева Лонгория катастрофира

Актрисата без да иска станала жертва на верижна катастрофа. Тя е добре и няма сериозни наранявания.
Инцидентът станал вчера в Западен Холивуд, където звездата посетила приятел във фризьорски салон. Интересното е, че има две версии по случаят. 

Едната е, че отчаяната съпруга се опитала да се оттегли от трафика за нещастие обаче се блъска в кола пред нея. По информация на американски сайт, брюнетката и водача на превозното средство, което не било със сериозни щети си обменили контактите. Не е ясно дали е дошла полиция, за да докладва за станалото или както често се случва у нас  жената ще плати определена сума на мъжа, за да си мълчи.

Втората версия е, че вината за катастрофата не е на Ева понеже тя е била засечена от шофьора, който се е движел пред нея. Той бил извършил неправилна маневра, след което рязко набил спирачки. Актрисата опитала да избегне сблъсъка, но не е успяла да заобиколи автомобила и се е ударила в него.

Без значение кой от вариантите е най-достоверен, важното е, че дамата е добре. Скоро й предстои да бъде водеща на Европейските музикални награди на МТВ, които ще се излъчват пряко от Мадрид. 


Няма коментари: