вторник, 21 февруари 2012 г.

Адел си купува хеликоптер

Певицата е подала заявление за издаване на лиценз за кацане на хеликоптери. По този начин тя иска да улесни и без това натоварения си график. 
След като спечели шест статуетки от престижните награди "Грами", изпълнителката съвсем очаквано иска да си купи собствен хеликоптер. Така звездата иска да избегне хилядите процедури и чакания по обществените летища. Въпреки слуха, че Адел ще спре да пее за пет години, по всичко си личи, че това не е истина. Ангажиментите й не стихват, а напротив. 

Разходите на певицата за пътувания на месец били на стойност над 15 хиляди паунда. Нейното имение в Съсекс, Югоизточна Англия е достатъчно голямо по площ и спокойно може да събере летящата машина. Разбира се, трябва да получи официален документ за тази цел. 

В къщата си блондинката има десет спални, два басейна, хеликоптерна площадка, изба, тенис кортове, зала за игри и свой собствен медиен център. Преди да преобрази живота си на 180 градуса тя е живеела в Северен Лондон с майка си в малък апартамент, който бил пълна бъркотия. Стигало се е дотам, че семейството е нямало пари да си плати месечните задължения и често пъти кредитните им карти са били на червено. Няколко месеца по-късно обаче благодарение на таланта и нещастната си любов, сега британката е една от най-богатите и харесвани жени в света. 

Не са малко и тези, които критикуват изпълнителката. По думите на някои покойната вече Уитни Хюстън има шест награди "Грами" за цялата си кариера, а Адел само за една вечер взе толкова. Други злобни папараци пък публикуваха еротични снимки на младата и успяла дама. Без да дава какъвто и да е коментар по темата тя заяви, че ще съди изданието, което подронва честта й. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: