вторник, 28 февруари 2012 г.

Музикални изненади за варненци и през март

Меломаните от Морската столица не могат да се оплачат от присъствие на музиканти в последно време. В следващите няколко седмици някои от най-обичаните ни певци ще зарадват варненската публика отново.
С повод или без става все по-често посещението на група "П.И.Ф.", Графа, Миро, Белослава, Рут и други. За Денят на влюбените варненци имаха избор - дали да посетят концерта на "Мастило" или да станат част от завръщането на Деси Добрева на музикалната сцена. Няколко дни по-късно Дичо стопли сърцата на феновете си в клуб "Кейс".

Въпреки че турнето на Влади тази година ще е два месеца, той рядко повтаря местата, където е направил лайф. Така дамите от Варна ще се чувстват много специални понеже навръх 8 март Графа ще ги зарадва със свое участие в бар-галерията на хотел "Вентура" (където миналата година той беше за 14-ти февруари и 8-ми март). Входа ще е 10 лева, а началния час 22:00. Това ще е третото идване на певеца в Морската ни столица за три месеца.

Нежната, стилна и изключително талантлива Белослава ще представи част от новите си песни на 14 март в клуб "Кейс". Входа ще е 5 лева, а старта на партито е 22:30. На сцената Бубето ще се качи с маестро Живко Петров и Тони Рикев. След като преди няколко месеца бяха в морския град на концерт, но в друг клуб, в който имаше технически проблем и програмата им продължи не повече от 30 минути, сега музикантите искат да се извинят на меломаните (въпреки че вината за фала не беше тяхна, а на персонала от клуба) и да ги заредят с много емоции и красива музика.

На 17 март "П.И.Ф." ще забият в клуб "Винтич 33", а седмица по-късно на същото място Рут Колева отново ще изпълни някои от своите парчета.

Виждаме, че Варна става все по-примамливо кътче за родните ни звезди и то не само по време на летния сезон. Дано и други популярни имена да дойдат скоро в нашия град.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: