сряда, 22 февруари 2012 г.

Вижте победителите от BRIT Awards 2012...

Престижните музикални награди на Островът бяха раздадени на 21 февруари в 22 часа наше време. Изненади нямаше, тъй като победителите се знаели месеци по-рано.
Сред по-интересните моменти бяха пристигането на Риана с метрото. Певицата направи същия експеримент в края на миналата година като отиде на свое участие в Лондон ползвайки подземния влак. Така навръх 24-тият си рожден ден момичето от Барбадос шокира всички с нестандарната си постъпка и всекидневната си визия. Разбира се, на червения килим Рири беше облечена в тоалет подчертаващ женските й прелести. Освен на "Грами"-те, тя се появи с подобна рокля с доста изрязано деколте и на БРИТ номинациите.

За Адел пък не се оказа толкова силна вечер понеже спечели едва две статуетки. За радост на хиляди британци тя пя за първи път на родна земя след операцията си на гласните струни, която претърпя наскоро. Преди седмица блондинката се включи в програмата по повод връчването на наградите "Грами", където също изпълни микс от свои песни. 

Ако има разочаровани то това със сигурност ще бъдат феновете на Джеси Джей и Джеймс Морисън, които тази година не успяха да грабнат ценните трофеи. 

Ето и останалите победители в категориите: 

Най-добър британски солов изпълнител - Ed Sheeran
Най-добра британска солова изпълнителка - Adele
Най-добър британски дебют - Ed Sheeran
Най-добра британска група - Coldplay
Най-добър британски сингъл - One Direction - "What Makes You Beautiful"
Международен соло изпълнител - Bruno Mars
Международна соло изпълнителка - Rihanna
Международна група - Foo Fighters
Международен дебют - Lana Del Rey
Награда за цялостен принос към музиката - Blur
Избор на критиците - Emeli Sandе
Британски албум на годината - Adele - 21




Снимкa -  http://www.google.bg/

Няма коментари: