сряда, 8 февруари 2012 г.

Мадона тръгва на турне

Световната обиколка започва през май в Израел и ще завърши през ноември в Южна Америка и Австралия.
Официалният говорител на събитието заяви, че нейната артистичност, таланти и творчески продукции стават все по-големи и по-добри с всяко турне и тази година то няма да направи изключение. Със сигурност при появата на подобна новина стотици ще бъдат развълнуваните фенове. В сайта на Би Ти Ви вече има анкета, в която се пита дали бихте отишли на втори концерт на Мадона у нас. До момента обаче половината от запитаните са отговорили, че не я харесват като изпълнител. Едва 20% имат желание да посетят нейн лайф, тъй като през 2009-та не са имали тази възможност. 

На 29 май Кралицата на поп музиката, както я наричат ще има участие в Тел Авив, след което през юни, юли и август ще посети Европа. На 17 юни тя ще пее в Лондон, а на 21-ви в Единбург. През септември и ноември блондинката ще разтърси Америка и Австралия, но местата и датите все още не са ясни. 

2012-та започва добре за звездата. Излезе 12-тият й студиен албум "MDNA". По-късно саундтрака към филма й "W.E." спечели "Златен глобус". Мадона се включи и в програмата на Super Bowl XLVI. Заедно с Nicki Minaj & M.I.A. изпълниха общата им песен "Give Me All Your Luvin", която не се прие много добре от органите на реда, тъй като M.I.A. показа среден пръст пред камерите и с това шокира публиката. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: