петък, 17 февруари 2012 г.

Джордж Клуни нещастен в любовта

Това заяви самия той в интервю за американско списание. Най-трудно било за актьора да заспива сам вечер.
50-годишният мачо е на крачка от депресия. Той споделя, че се будел по пет пъти на вечер, не можел да спи спокойно, изключвал телевизора, започвал да мисли за бившите си и това го натъжавало. 

Пред "The Hollywood Reporter" звездата споделя:
"Всеки се чувства самотен на моменти, ако някой каже, че не е така значи лъже. Имал съм период в живота си, когато съм бил много по-сам. Когато имаш лоша връзка си много по-изолиран от човека до теб. Най-болезнено е обаче когато се опитваш да си върнеш любовта, но безуспешно. Това са тъпи грешки, които всеки прави." 

Последното разочарование на Клуни беше свързано с появата на трети човек. Изгората му предпочела компанията на друг мъж, вместо тази на актьора. Ако погледнем по хронологичен ред отношенията на сексимвола с жените наистина може да се уверим, че не му върви в любовта. След като преживя един развод преди близо десет години с Талия Балсам, миналата година той се раздели с дългогодишната си приятелка италианския модел Елизабет Каналис. Малко по-късно започна нов романс с кечистката Стейси Кейблър. Уви, сега един от най-желаните мъже е отново свободен, но едва ли ще е за дълго.

Преди време Анджелина Джоли нападна колегата си, тъй като обичал да флиртува със заети жени. Тогава дамата поиска от партньора си Брад Пит да стои далеч от него понеже не му влияел добре.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: