петък, 4 май 2012 г.

2012-та е Годината на Комиксите

Тази година се очертава да стане една от любимите на феновете на комикси. От Холивуд са подготвили над три филма, които са с фантастичен сюжет.
Преди броени дни Скарлет Йохансон се сдоби със звезда на Алеята на славата. Актрисата стана и част от екипа реализирал първият от поредицата филми за подрастващите маниаци на комикси за тази година. На пети май се чества и Световния ден на комикс героите. Ето защо и продуцентите на "Отмъстителите" умело съчетаха премиерата на лентата с паметната дата. 

Утре се навършват и 10 години от отбелязването на Денят посветен на безплатните комикси. В Америка всички желаещи ще могат да си вземат набора от комикси от местните магазини, които ще им бъдат предоставени напълно безплатно. Продукцията с участието на Робърт Дауни Джуниър е адаптация на книга със същото име и е първата от проектите на Marvel Studios. Този уикенд се очертава да е доста силен за феновете на този жанр, предвиждат експерти. 

През 2012-та почитателите на фантастични филми ще имат още поводи за радост. През юли ще бъде пуснат по кината новия епизод на "Супермен", в който отново се включват Андрю Гарфийлд и Ема Стоун. След него ще излезе последното продължение на Батман - "Черният рицар: Възраждане", който е един от най-чаканите проекти за лятото. В главната роля там ще бъде Крисчън Бейл заедно с Ан Хатауей и Джоузеф Гордън-Левит. Публиката с интерес ще следи и новата част на "Човека паяк" и още много други фентъзита.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: