понеделник, 28 май 2012 г.

Родни творци лекуват с музика

Някои от най-младите, популярни и обичани музиканти у нас решиха да се самопродуцират. Проекта цели да се създава и издава повече качествена българска музика.
Имена като Tri O Five, High Time, Белослава, JP3, Деси от Phuture Shock, DJ Marten и XSPENSIVE са само част от хората, които застават зад каузата. В краят на миналата година момчетата от фънк бандата 3о5 издадоха двойният си диск "Travelling". Той включа песни разделени в няколко стила - хаус и по-клубен саунд и такива с по-chill настроение.

Музикантите ще направят парти по повод стартирането на новия лейбъл "Music Clinic Records". То ще се състои на 8 юни в София Лайв Клуб. Специални гости тогава ще бъдат разбира се Tri O Five, както и Кирил Зафиров (тромбон), Тодор Бакърджиев (тромпет), Николай Данев (барабани), Белослава, SouthWick, XSPENSIVE, High Time, Low Step и Маргарита Алексиева (Мау). Диджеите DJ Marten, DJ Ilko, Mr. Moon, Algoriddim, QJ  ще се погрижат да забавляват публиката с качествени ритми.

Тони Рикев, който е един от инициаторите на идеята, споделя, че всички се обединяват с една цел - да се твори повече и да се промотира стойностната българска музика.
"Искаме да концертираме повече из страната, да популяризираме това, което ние наричаме истинска музика - авторските парчета. Искаме да издаваме cd-та, защото в последно време рядко се случва някой да пусне албум, сингъл или каквото и да е било.", обясни WahTony пред "Music Space TV".


Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: