сряда, 23 май 2012 г.

Halle Berry си изпусна нервите пред папараци

Красавицата не се сдържала и ядосана си позволила да каже няколко цинични изречения на нахалните журналисти.
Както повечето звезди в Холивуд, така и жената определяна за една от най-талантливите и красиви дами, е следена за гафове. Медиите в САЩ не си играят игрички и сериозно се бъркат в личния живот на известните. 

Така например фотографите заснели как актрисата води дъщеря си на училище в края на миналата седмица. Това толкова вбесило Бери, че си позволила да отправи няколко думи към тях. "Аз правя нещо почтено, не тормозя хората.", изкрещяла тя.

След случилото се, американката се извинила за поведението си. В свое изявление по повода обаче споделя, че училищата трябва да са защитена зона и да не се допускат папараци край тях. Нейното мнение е, че децата на популярните личности не трябва да се експлоатират по този начин. 

"Има нещо сбъркано в това хората да не могат да чакат да отворят списанията и да видят как е облечено едно 4 годишно дете. Трябва да има някакви граници за това.", обясни Хали. 

Тя допълни, че за един родител е наистина тежко, когато около него има нахални журналисти. "Вместо малчуганите да си живеят живота, да играят като обикновени хлапета, техните действия трябва да стават достояние на цял свят. Това е много погрешно, създава паника и не е редно.", смята още красавицата. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: