сряда, 16 май 2012 г.

D2 правят кастинг за герои в новия си клип

Проектът ще бъде един от най-мащабните, които бандата е реализирала някога. Това е и причината момчетата да търсят 4 души, които да се включат в инициативата.
Съвсем наскоро приключи кампанията за новото лого на групата. Сега с напълно обновена визия D2 пуснаха новия си страница и обявиха друго предизвикателство за артистичните натури. 

От 16-ти до 31-ви май всички, които считат, че имат актьорски качества могат да се запишат за участие в конкурса в сайта: http://d2band.com/. Именно там можете да намерите всички условия, които са необходими, за да се включите в проекта. 

Днес в сутрешния блок на Би Ти Ви, Митко Кърнев обяви, че победителят ще бъде ясен на 10 юни, а до края на същия месец ще бъде и заснет новия клип. Сюжета ще интересен и подходящ за млади хора, ще се разказва за трудните битки и любовните трепети на четирима младежи. Ето защо на бандата са нужни две момичета и две момчета на възраст от 16 до 25 години. По думите на басиста Сашо Обретенов, мястото за снимките е вече уредено. То се намира в близост до София и наподобява пустиня. 

Момчетата споделиха, че за пета поредна година ще продължават добрата традиция да поощряват млади музиканти. В периода юни - август учениците могат да станат част от инициативата "Голямо междучасие" и да изпратят свои записи отново на сайта на групата. След послушване, ще бъдат обявени и най-добрите. Така например днес беше излъчен в национален ефир първия професионален видеоклип на "Теофория". Фронтменът й е Теодор Койчинов, който стана известен покрай шоуто "Мюзик Айдъл". Този състав може да се каже, че е и откритието на D2 за 2011-та година. 


Няма коментари: