вторник, 1 май 2012 г.

J.Lo & Enrique Iglesias заедно на турне

Певците ще посетят 13 града в Северна Америка през лятото. След преговори латино идолите взели решение да работят заедно, скоро се очаква да излезе целия списък с местата на тура им.
Първоначалната идея била Иглесиас да направи съвместния проект с Бритни Спиърс. Вместо това обаче тя направила дълго пътуване из САЩ с колегите си Pitbull и Prince Roycе. Турнето им донесло приходи от 7 милиона долара, като само в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, сумата от продадените билети била около 1 милион долара. 

Въпреки неприятната ситуация, изпълнителят бързо намерил решение на проблема. Така се стигнало до преговори с Дженифър Лопес. След като беше съдия в изданието "Аmerican Idol", записа парчето с Питбул "On The Floor", издаде албума "LOVE?", наскоро красавицата пусна и най-новата си песен "Dance Again". 

През последните години Енрике се поизгуби от музикалната сцена, но сега явно ще се завърне с голяма сила щом до него ще застане певица от ранга на J.Lo. Турнето на звездите ще започне на 14 юли в Монреал, след това ще премине през Торонто, Бостън, Вашингтон, Чикаго, Лос Анджелис, Лас Вегас и други. 



Няма коментари: