петък, 25 май 2012 г.

Eminem се завръща с нови проекти

След близо две години затишие блондина се появява отново на музикалната сцена. Той работи по два албума - солов проект и компилация с новата си група. 
Последният албум на Еминем се казваше "Recovery" и излезе през 2010-та година. В момента рапъра заедно с още няколко негови колеги сформира хип-хоп банда, която скоро ще издаде дебютния си албум. Името на групата е Slaughterhouse и се състои от Joel Ortiz, Joe Budden, Crooked I и Royce da 5'9". 

Момчетата завършват работата си в студиото и Mr. Slim Shady, който е изпълнителен продуцент на супергрупата, започва да твори самостоятелни парчета. В интервю за радио в Ню Йорк той заяви, че света наистина има нужда от тази хип-хоп сила, която ще бъде забелязана в най-скоро време. 

От своя страна пък останалите рапъри са доволни от съвместните си ангажименти с музиканта. Той им помагал, споделял мнение къде и какво трябва да се промени, за да станат текстовете или инструменталите по-добри. 

"Точно това прави изпълнителния продуцент. От първия ден, Маршал се зае и влага цялата си енергия нещата да се получат, както трябва.'', радва се Royce da 5'9''. 


Снимка - http://videokeman.com/

Няма коментари: