петък, 18 май 2012 г.

Марая Кери се шегува с Бритни Спиърс

Дали от завист или дебелашка шега, певицата се майтапи с колежката си и директора на X Factor . След това обаче се наложи да дава обяснения какво всъщност е искала да каже.
Първо Марая публикува малко хапливи коментари в социалните мрежи по повод Бритни и шефа на музикалното риалити Саймън Коуел, след което се отрекла от думите си. Всъщност американката не била заинтересувана кой работил по този проект. Преди време обаче звездата беше поканена да участва като съдия във формата, но така и не се стигнало до споразумение между страните. Дали пък това не е причина за уж неволните й шеги по адрес на екипа?!

В туитър Кери написа следното: "@BritneySpears & @SimonCowell разбира се, че ви обичам и се грижа за вас, мили мои, поздравления! Никога не знаете кое е истина или клюка, аз се шегувам! XO.''

Въпросните двама ще бъдат ментори в новия сезон на шоуто заедно с миналогодишния  L.A Reid и новото попълнение младата изпълнителка Demi Lovato.

В интервю миналата седмица Марая Кери придаваше вид, че не се вълнува от конкуренцията и от това кой ще се включи в един от най-мащабните музикални проекти в САЩ. Тя заяви: "Обичам Бритни, мисля, че е добър човек, но не ми пука кой ще бъде част от тази програма като не съм аз."  На този линк можете да видите видеото, в което певицата изказва мнението си относно колежката си: http://www.youtube.com/.


Няма коментари: