сряда, 30 май 2012 г.

Джаз ритми заливат Варна през юни

С наближаване на лятото музикалните прояви край морето се увеличават все повече. Интересни предложения чакат варненци и гостите на града идния месец.
Още в първия ден от юни като по поръчка меломаните от Морската столица ще могат да изберат кое събитие да предпочетат. В Денят на детето фънк певицата Рут Колева ще гостува във варненския клуб “Vintage 33”, входът ще е 8 лева, а началото на купона е обявен за 22:00. В същото време, но този път край плажа ще се вихрят още соул, джаз и хаус. DJ Илко и Wah Tony от Tri O Five ще открият летния сезон на La Playа. Разбира се, там вход няма да има. 

Няколко дни по-късно маестро Живко Петров заедно с Димитър Семов и Веселин Веселинов - Еко ще представят за първи път пред варненска публика новия си албум "It's a dream". Събитието е част от програмата на 20-тия Международен театрален фестивал "Варненско лято". На 5 юни от 21 часа в Художествената галерия "Борис Георгиев" всички почитатели на джаза могат да се насладят на новите песни на JP3. Входът ще е 10 лева. 

Седмица по-късно - на 11 юни известния пианист отново ще има концерт в морския град. Този път с очарователната Белослава. Тя ще промотира новата си компилация озаглавена "Когато има защо...", включваща 17 песни. В зала 1 на Фестиваления и конгресен център ще се състои премиерата на третия студиен албум на изпълнителката. След шест години чакане, сега феновете на Бубето ще могат да се порадват на познатите вече „Празен поглед”, „SuperGirl”, “Всяка година по същото време...” и още много други парчета. На сцената с нея ще се качат и Антони Рикев, Димитър Семов, както и музикантите от „Арена Оркестра”. Цената на билетите ще са 10 и 15 лева, а за групи - 8



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: