четвъртък, 31 май 2012 г.

Леонардо ди Каприо в "Спасители на плажа"?

Актьорът бил на косъм да участва в хитовия сериал. Според Дейвид Хаселхоф обаче за него би било по-добре да не си уронва имиджа.
Идеята била Лео да играе Hobie, който е син на главния герой Mitch Buchannon в сапунката. Въпреки че тя стана изключително популярна през 90-те години, сагата от Калифорния не е хапка за всяка уста. 

Звездата, която е и ко-продуцент на филма призна, че на кастинга е видяла колегата си. Това, което му е казала тогава било следното: „Знаеш ли? Това е най-хубавото нещо, което ти се е случило, защото иначе нямаше да участваш в „Титаник". Щеше да бъдеш като Джеръми Джексън и Дейвид Хаселхоф и щеше да си търсиш нова работа.", пошегувал се по-опитния вече спасител. 

Въпреки майтапите от страна на Хаселхоф, в момента Ди Каприо е един от най-известните актьори по целия свят, докато Джереми е имал с проблеми с наркотиците, което отчасти се дължат на продукцията. През миналата година той се появи в предаването "Известни личности се рехабилитират при д-р Дрю". Дейвид пък продължава да има успешна кариера като телевизионна личност и съдия в шоутата "Америка търси талант" и "Великобритания търси талант". Кармен Електра и Памела Андерсън също бяха от дамите, които станаха изключително популярни след появата си в лентата. Колкото за Леонардо - през зимата ще излезе най-новия проект с негово участие „Django Unchained", а скоро ще започнат и снимките на „The Wolf of Wall Street" на Мартин Скорсезе, в който младежа също има роля.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: