четвъртък, 24 май 2012 г.

Мат Робъртс напусна 3 Doors Down

Китаристът е взел това решение понеже има здравословни проблеми. Разбира се, той ще се завърне отново в бандата, когато и ако състоянието му се подобри.
Музикантът се оттегли, след като стана част от турнето на групата. Явно обаче е преценил, че забързания график и ангажиментите им не влияят добре на здравето му. По информация, качена в официалната страница на бандата, той има проблеми с кръвообръщението. 

"Ние сме като семейство и това решение е по взаимно съгласие. През последните години Мат има здравословни проблеми и състоянието му се влошава понеже имаме по 300 концерта на година.", обясняват момчетата. 
  
От своя страна пък китаристът заяви, че 3 Doors Down винаги ще заема специално място в сърцето му. "Тъжно ми е, че трябва да си взема почивка, но здравето ми трябва да е на първо място.", допълва Мат. 

По думите на колегата му Брад Арнолд, Робъртс е като брат за тях и винаги ще бъде добре дошъл да се върне отново, когато това е възможно. В момента рокаджиите са на обиколка в САЩ заедно с ZZ Top и звездата Гретхен Уилсън.



Снимкаhttp://www.sunherald.com/

Няма коментари: