четвъртък, 17 май 2012 г.

Busta Rhymes и Tinie Tempah идват в Бургас

Рапърите ще открият музикалният фестивал Spirit of Burgas. Освен това организаторите разкриха, че сред другите изненади са и група KORN.
Тази година отново се задава силен сезон от музикални прояви. Един от най-популярните родни фестове предлага изключителни сюрпризи за меломаните.

Busta Rhymes и Tinie Tempah ще се качат на главната сцена на Spirit of Burgas на 3 август. Двама от най-известните и обичани изпълнители от хип-хоп средите ще гостуват за първи път у нас. Въпреки че американецът навършва 40 години скоро, той е реализирал проекти с имена като Крис Браун, Марая Кери и много други. Британецът пък започна своята кариера преди 2 години, но вече песните му се слушат по цял свят. 

За почитателите на по-хард звученето организаторите са поканили KORN. Бандата е  първият потвърдил хедлайнер на главната сцена на петото издание на един от първите и най-големи музикални форуми в България. Концертът им ще се състои на 5 август. 

Сред останалите музиканти, които ще се включат в програмата са Chase & Status, както и диджеите Dubfire и Richie Hawtin.  

Билети за събитието можете да си купите от: http://spiritofburgas.com/tickets/ или от: http://www.eventim.bg/. 



Няма коментари: