вторник, 8 май 2012 г.

Вижте най-новите RnB дуети...

През последните дни в интернет се появиха няколко рекламни клипа на предстощи проекти. Стиловете са Soul & RnB, а изпълнителите до този момент не са работили заедно.
Първа е комбинацията между Mary Jane Blige и рапъра Rick Ross. Певицата пусна трейлър с откъс от видеото към парчето "Why". Тук може да видите част от предстоящия клип: http://www.youtube.com/. Песента е включена в новия албум на изпълнителката "My Life II". 

Следващата интересен дует, който изгря на музикалната сцена е Brandy и Chris Brown. След като записа песента "Turn up the music" с бившата си приятелка - Rihanna, явно младежът е решил да се участва в общия проект и с друга своя колежка. Сингълът се казва "Put it down" и е част от предстощия албум на дамата. Любопитното е, че някои фенове намират парчето за скучно, а други са на мнение, че тъмнокожата певица може да пее и за по-стойностни неща. Определено този трак е по-различен като стил и не е стандартния, в който сме свикнали да слушаме Brandy. То е по-комерсиално и по-клубно насочено. Тук можете да чуете цялото аудио и сами да прецените: http://www.youtube.com/.

Като за финал Trey Songz представи най-новото си видео в глобалната мрежа. То се казва "Heart Attack" и в него като статист играе не кой да е, а Kelly Rowland. Kрасавицата не влиза в ролята си на музикант, а по-скоро на артист. Много свежо и романтично предложение подготвено броени седмици преди настъпването на лятото. Песента обаче не е включена в новия албум на Trey "Chapter V", който ще излезе скоро на пазара, но я има за сваляне в iTunes. На следния линк можете да гледате готовия клип: http://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/


Няма коментари: