вторник, 22 май 2012 г.

Дичо вярва, че раят е на Земята

Преди дни излезе новият клип на Дичо и неговата банда V.O.XX. Певецът разкри любопитни факти около работния процес и показа жената до него, която също участва в проекта.
След като момчетата направиха премиера на видеото в столичното Radio Cafe, където се събраха мнозина техни приятели, колеги и фенове, Дичо и компания дадоха и няколко интервюта по повод новият си космически проект. 

Любопитното освен заглавието на песента е и целият сюжет на клипа. Той е сниман около 4-5 дни и негов режисьор е Румен Гайдев, който пише и текстът към парчето. Идеята идва от там, че всички мислят, че краят на света ще дойде през 2012-та година. 

"В "Млечният път" се пее, че Земята ни е изгонила, защото не сме слушали и лутайки се в Космоса по Млечният път години наред нищо хубаво не виждаме освен пак Земята. Така искаме да се върнем, защото райския кът е тук.", обясни изпълнителят пред камерите на "Music Space TV".

Любимата жена на екс вокала на Д2 - Карина също участва във видеото. Тя играе ролята на шофьор на бус, а групата е облечена в космически костюми. Склуптор е изработил ракета, която е направена специално за снимките. Тук можете да гледате готовия клип: http://www.youtube.com/



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: