сряда, 9 май 2012 г.

Кон спаси живота на Джони Деп

По време на снимки на новият си филм, актьорът се контузил здраво. Въпреки това, той споделя, че конят му е помогнал.
Един от най-обичаните и смели в импровизациите си артисти разкри, че е станал жертва на нещастен случай. В "Lone Ranger" Джони играе военния американски помощник - Тонто и понеже лентата е уестърн се е налагало актьорът не веднъж да язди. 

В единият от дублажите обаче животното изхвърля Деп от гърба си. Той споделя пред "Daily Mirror", че е паднал много лошо и се е влачел над 25 ярда. Накрая конят просто скочил над него и го защипал със задните си крака. 48-годишната звезда е на мнение, че между него и четириногото е имало някаква силна връзка. То е имало съзнание и е реагирало инстинктивно, като по този начин е предотвратило удара да не се окаже смъртоносен. 

"Щастлив съм да бъда тук. Правил съм доста филми на кон и съм имал няколко наранявания, но това си беше агресивно и зловещо. Имах добри отношения с коня и когато погледна към записа мога да видя, че Скаут ми спаси живота.", допълва още Карибския пират. 

Относно кариерата си, той си обяснява всичко с факта, че нищо не прави насила и всичко при него става естествено. Никога не е знаел, че проектите му ще пожънат такива феноменални успехи. Холивудската знаменитост се гордее, от това, което е направил до този момент и че не се хваща да играе всичко - т.е. не се продава за пари. 


Снимка - http://www.google.bg/
 

Няма коментари: